Nu är julen här vilket betyder högsäsong för alla restauranger.

Har ni bokningssystemet installerat?

Hur ser det ut för er restaurang när det kommer till hur bokningarna görs? Är det riktigt optimerat för era kunder och erbjuder det maximal service? De flesta restauranger och caféer kan tyvärr inte svara ja på dessa frågor. Kunderna får ringa in och försöka få tag i rätt person som kan bläddra i almanackan och titta hur bokningarna ser ut det aktuella datumet. Eller ännu värre – skicka ett e-mail till en inbox som läses en gång per dag, och hoppas på svar någon gång i framtiden.

Detta är alldeles för dålig service

Har tekniken verkligen inte gått fram längre än så? Så här såg det ut för 15 år sedan. Lyfta luren och ringa eller skicka ett meninglöst mail. Nej, nu finns det bättre sätt. Både för er på restaurangen och för kunden.

Låt ett modernt bokningssystem lätta på arbetsuppgifterna för er och samtidigt ge era kunder en makalöst mycket bättre service. En fröjd att sitta vid datorn eller med mobiltelefonen i handen och bestämma vid vilket bord man vill sitta. Välja datum och tid – Klart! Allt är bekräftat och klart på några minuter och kunden kan meddela sina vänner direkt att bokningen är klar.

Varför har ni inte beställt denna bokningsfunktion av oss redan?

Det finns ingenting att tveka på. Systemet är perfekt för er.

  1. Det är inte dyrt! Endast EN! bokning extra i månaden betalar hela kostnaden
  2. Det är inget krångligt!
  3. Ni behöver inte byta hemsida eller någonting!

Ni kan prova och se att det kommer att uppfylla alla era önskemål. Ni kommer att undra varför ni inte installerade detta för länge sedan.

Kontakta oss idag och beställ restaurang bokningssystem.

Priset detta kostar per månad tjänar ni in flera gånger om på fler bokningar och nöjdare gäster. Läs mer om våra priser på detta bokningssystem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *